Toiveidesi mukaiset ripsienpidennykset Porista

Ota yhteyttä

Ripsienpidennykset ovat vaivaton ja kätevä tapa luoda ehostettu vaikutelma kasvoillesi. Ripsienpidennykset helpottavat arkeasi vähentämällä meikkausrutiineja ja korostavat katsetta.

 

Tuulan Salongista Porista saat erilaiset ripsienpidennykset klassisista pidennyksistä volyymiripsiin. Olen koulutettu ja ammattitaitoinen toimija, ja minulle on tärkeää toteuttaa pidennykset tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan ja alusta loppuun saakka huolellisesti. Ota yhteyttä ja varaa aikasi pidennyksien laittoon!

Laadukkaasti tehdyt pidennykset kestävät

Ripsienpidennykset tehdään aina asiakkaan toiveen mukaisesti, ja kuitua valitessa huomioidaan tarkasti asiakkaan omien ripsien pituus, laatu ja kunto. Näin vältetään omien ripsien rasittuminen pidennyksistä. Oikein tehdyt pidennykset pysyvät siisteinä omien ripsien kasvusta riippuen 3–5 viikkoa, jonka jälkeen ne huolletaan. 

 

Tuulan Salongista saat volyymi- ja hybridiripsiin täyden kolmen viikon pysyvyystakuun. Pidennyksen on määrä pudota vasta, kun oman ripsen kasvukausi päättyy. Pysyvyyden ja takuun edellytyksenä on kuitenkin myös oikea hoito, johon kuuluu esimerkiksi pesuvaahdon käyttäminen.

 

Teen myös kestopigmentointia kulmiin, silmien rajauksiin ja huuliin.

Lue lisää

Klassiset vai volyymiripsienpidennykset?

Klassisissa ripsienpidennyksissä asennetaan yksi ripsikuitu kaikkiin omiin ripsiin. Klassiset pidennykset ovat kuitenkin vähentyneet viime vuosina, sillä oikeaa kuitua käyttämällä volyymiripsillä saa vielä luonnollisemman lopputuloksen. Volyymikuitu myös painaa monin kerroin vähemmän kuin klassinen kuitu, jolloin omat ripset rasittuvat mahdollisimman vähän.

 

Volyymiripsienpidennykset voidaan tehdä jokaisen mieltymykseen – luonnollisiksi tai näyttäviksi ja kaikkea siltä väliltä. Myös hybridiripset tehdään volyymikuidulla, ja nekin ovat kasvattaneet viime aikoina suosiotaan.

 

Kerron mielelläni lisää eri ripsienpidennysvaihtoehdoista, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Huomioithan, että 5–6 viikon huolloista, joissa lähes kaikki ripset ovat lähteneet omien ripsien kasvun takia, veloitetaan uusien ripsien hinta.

 

Varaa uusien ripsienpidennysten laittoon 3–3,5 tuntia ja huoltoihin 1,5–2,5 tuntia.