Luonnolliset ja kauniit kestopigmentoinnit Porista

Ota yhteyttä

Tuulan Salonki tekee kestopigmentoinnit luotettavasti Porissa. Olen kestopigmentointien kokenut ja monipuolisesti koulutettu tekijä, jolta onnistuu erilaiset pigmentoinnit tarpeidesi mukaan. Käytössäni on pigmentointialan viimeisimmät ja parhaimmat tekniikat, pigmentointikoneitakin on kolme erilaista.

 

Kestopigmentoinnilla helpotat arjen meikkausrutiineja ja olet aina huoliteltu, olitpa sitten töissä, ulkona, saunassa tai uimassa. Kestopigmentointi tuo myös kasvoihin eloa ja voi luoda nuorentavan vaikutelman. Pigmentoinnilla voit korostaa muun muassa kulmia, huulia ja silmiä. Kauneussalonki sijaitsee Porissa osoitteessa Valtakatu 2.

Kulmien pigmentointi

Kulmien kestopigmentoinnissa kulmien malli mitataan huolellisesti ja piirretään asiakkaan kanssa yhdessä sopivaksi ja mieleiseksi. Omien kulmien tuuheudella, värillä tai kunnolla ei ole merkitystä, sillä kaikenlaisiin kulmiin voidaan tehdä pigmentointeja.

 

Kulmien pigmentoinneissa luonnolliset kulmat saa microblading-menetelmällä, jossa piirretään omien kulmakarvojen sekaan uusia karvoja.

Microblading oli kovin suosittu aiempina vuosina ja sille on vieläkin asiakaskuntansa. Parhaiten se sopii nuorille kuivalle tai normaalille ihotyypille, joilla on vielä hyvin omia kulmakarvoja, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi.


Microblading ei kuitenkaan ole hyvä menetelmä yli 45-vuotiaille, koska ihot ohenevat iän myötä. Se ei myöskään sovellu haastaville ihotyypeille, joita pigmentoinnissa ovat erityisesti couperosa-tyyppiset, joissa on pintaverisuonia. Tämä ihotyyppi on aikuisilla todella yleinen. Myöskään rasvaisille nuorille ihoille Microblading ei ole paras menetelmä, heillä se ei pysy ja haalistuu epätasaisesti.

 

Viime vuosina konetekniikat ovat pigmentoinneissa kehittyneet valtavasti todella kevyiksi. Näin ollen ehdottomasti paras vaihtoehto myös haastaville ihoille on Ombre- eli puuteritekniikka powder brows. Se sopii myös kaikenikäisille asiakkaille, koska se ei rasita ihoa. Ombre- eli puuterikulmat rakennetaan kerroksittain hyvin kevyellä työstöllä pigmentointikoneen ykkös-nano neulalla. Pysyvyys niissä on myös todella hyvä perustuen juuri kevyeen, mutta erittäin tarkkaan työstöön. Näin myös paraneminen on todella nopeaa ja kulmat ovat kauniit teon jälkeenkin ja muuttuvat parantuessaan kauniin luonnollisiksi. Ombre-kulmissa voidaan myös yhdistää useampia eri värejä, jolloin lopputulos on eloisa ja luonnollinen. Ombre-kulmat voidaan myös yhdistää microblading-tekniikkaan, jolloin microbladingin päälle tehdään koneella kevyt häivytys.


Ombre- eli puuteritekniikka on kaikkein kehittynein ja paras tekniikka tämän päivän kulmien pigmentoinneissa. Ombre-kulmat tehdään aina pigmentointikoneen ykkösneulalla, haastavassa ihossa voidaan käyttää keskellä hiukan kolmoisneulaa. Kone tekee hyvin kevyttä pistemäistä ja ”puuterimaista” jälkeä. Lopputulos on kaunis, kevyt ja luonnollinen. Lopputuloksesta voidaan asiakkaan halutessa tehdä niin luonnollinen, ettei pigmentointia juurikaan huomaa, vaan kulmat ovat kauniin huolitellut. Vaihtoehtoisesti voidaan kulmista tehdä hieman näyttävämmätkin, sekä kaikkea näiden väliltä.

 

Ombre-kulmat eivät kuitenkaan ole koskaan selvärajaiset ja ”palkkimaiset”, vaan reunat häivytetään kauniisti, ja kulmien alku on usein kevyempi kuin muu osa.

Ombre-kulmissa voidaan myös yhdistää useampia värejä, jolloin lopputuloksesta tulee eloisampi. Myös hilseily puuterikulmissa on paranemisvaiheessa hyvin vähäistä menetelmän keveydestä johtuen, vain 10–25 % ihosta riippuen. 

 

Jos taas haluat näyttävämmät kulmat, valitse silloin kulmat pigmentointikoneella. Ne tehdään kokonaan koneen kolmoisterällä. Pigmentointikoneella tehdyt kulmatkaan eivät nykytekniikoilla ole mitkään ”tatuointikulmat”, vaan nekin tehdään hyvin kevyesti. Kulmien alue käydään läpi moneen kertaan, ei siis kertavedolla, kuten tatuointi tehtäisiin. Näin ne eivät mene syvälle ja jätä ihoon arpikudosta, kuten vanhat tekniikat tekivät.

 

Lopputulos konekulmissa on meikatun näköinen, ja väri niissä haalistuu 25–40 % parantuessaan ihosta riippuen. Kummallakaan tekniikalla tehtynä kulmien teko ei keveyden vuoksi satu juuri yhtään. Jokaiselle asiakkaalle löytyy tekniikkavalikoimasta varmasti mieleinen vaihtoehto!

Silmien rajaukset

Silmien rajauksen kestopigmentointi tuo silmät hyvin esille ja luo niihin kaunista eloa.

 

Silmien rajauksissa luonnollisin lopputulos saavutetaan Lashliner-vaihtoehdolla, jolloin kestopigmentoinnilla tehdään vain ripsivälin täyttö. Eyeliner on leveämpi ja näyttävämpi vaihtoehto, jolla silmiin saadaan ehostettu ilme. Kaikkiin silmien rajausten kestopigmentointeihin kuitenkin kuuluu ripsivälien täyttö, sillä mikäli luomen reunan ja rajauksen väliin jää rako, rajaus ei aja asiaansa, eli kirkasta katsetta.

 

Eyelinerista voidaan tehdä näyttävämpiäkin versioita, esimerkiksi loppunostolla tai kulman korostuksella. Teen myös sumueyelinereitä, joissa silmän ulkonurkkaan tehdään luomiväriefekti.

Sumueyelinerit ovat nykyajan silmienrajaustekniikoista kaikkein viimeisimmät ja kehittyneimmät. Niissä pigmentoidaan luomiväriefektiä silmän ulkonurkasta keskikohtaan. Asiakkaalle voidaan tehdä näyttävät sumueyelinerit loppunostolla tai vain vähän pehmentämään perinteistä rajausta ilman ”häntää”.

 

Myös kaikki silmienrajaukset tehdään nykyään hyvin kevyesti. Rajausten tekeminen ei satu juuri yhtään ja hilseilykin on paranemisvaiheessa vähäistä.

 

Jos et tiedä mikä malli sinulle sopii parhaiten, niin valitse kestopigmentointi konsultaatio tai ota yhteyttä, niin mietitään ja katsotaan yhdessä.

Lue lisää

Huulten pigmentointi

Huulet muuttuvat iän myötä meistä jokaisella. Ylähuuli pienenee ja laskee ja huulten oma väri häviää. Pigmentoinnilla pystytään esimerkiksi nostamaan huulten omaa linjaa ylemmäksi, jolloin huuliin saadaan kohottava vaikutelma. Myös huulten väritys itsessään nuorentaa ja raikastaa kasvoja, vaikka väri olisi kevytkin.

 

Huulten pigmentoinnissa huulet väritetään kokonaan akvarellitekniikalla, jolloin huuliin tulee luonnollinen väri ilman selvää ääriviivaa. Huuliin on kuitenkin mahdollista pigmentoida myös pelkät rajaukset asiakkaan niin halutessa. 

 

Huulista voidaan tehdä juuri sellaiset, kuin asiakas haluaa, eli todella luonnolliset tai näyttävät ja kaikkea siltä väliltä.
Värejä löytyy laaja valikoima, ja jokaiselle löydetään varmasti sopiva ja mieleinen sävy.

 

huulten pigmentointi

Hyvä tietää kestopigmentoinneista

Oikein tehty kestopigmentointi on luonnollinen ja kaunis. Pigmentointien pysyvyys on aina yksilöllistä, koska jokaisen iho on erilainen. Väri haalistuu ja muuttuu luonnollisemmaksi pigmentoinnin jälkeen kahden viikon paranemisaikana noin 10–40 % ihosta riippuen. Pigmentointi pysyy hyvänä 1–3 vuotta, jonka jälkeen tehdään ylläpitovahvistus, jos pigmentointi halutaan säilyttää. Tämän päivän tekniikoilla toteutetut pigmentoinnit haalistuvat siististi ja tasaisesti pois ajan kuluessa, mikäli niitä ei halua aina pitää.

 

Nykytekniikat eivät jätä jälkeensä rumia punaisia ja sinisiä pohjia, kuten vanhat tekniikat tekivät. Tämä johtui siitä, että pigmentoinnit tehtiin ennen niin syvälle ihoon, ja värit myös sisälsivät rautaoksideja. Vanhat voimakkaat värilliset pohjat vaativatkin värinneutralloijan käytön ennen varsinaista väriä, tällöin saadaan vanha pohja hyvin peitettyä. Vanhoissa pohjissa pysyvyys voi joskus olla haasteellista, koska niissä on myös arpikudosta. Nekin voidaan kuitenkin saada usein pysymään melko hyvin.

 

Pigmentointi sopii lähes kaikille, myös atoopikoille, ja käytetyt värit ja menetelmät ovat turvallisia. Joitakin esteitä pigmentoinnille kuitenkin on:

  • verenohennuslääkitys
  • ykköstyypin diabetes
  • Roaccutan-lääkitys
  • tulehtunut iho
  • aktiivinen herpes (myös huulessa), tällöin aika vain vaihdettava
  • syöpä ja sen hoidot (pidettävä puolen vuoden väli)
  • raskaus ja imetys.

Jos sinulla on kysyttävää kestopigmentoinnista, ota rohkeasti yhteyttä! Vastaan kysymyksiisi mielelläni. Jos et tiedä, millainen pigmentointi tai tekniikka sopisi sinulle parhaiten, valitse ensin konsultaatioaika. Voimme suunnitella yhdessä sinulle sopivat toimenpiteet!